نگرانی سرمایه گذاران از سقوط قیمتها در بازار طلا و سکه
قیمت طلا در بازار جهانی ۱۳ دلار ریخت و به ۲ هزار و ۳۲۳ دلار رسید. در بازار داخلی هم قیمت طلا و سکه با کاهش قیمت بازگشایی شد. افتهای بیش از نیممیلیون تومانی در سکههای سنگین این قطعات را در کانال قیمتی پایینتر قرار داد. قیمت طلا در بازار جهانی با کاهش ۰.۴ درصدی، […]
قیمت طلا در بازار جهانی ۱۳ دلار ریخت و به ۲ هزار و ۳۲۳ دلار رسید. در بازار داخلی هم قیمت طلا و سکه با کاهش قیمت بازگشایی شد. افتهای بیش از نیممیلیون تومانی در سکههای سنگین این قطعات را در کانال قیمتی پایینتر قرار داد.
قیمت طلا در بازار جهانی با کاهش ۰.۴ درصدی، به مرز کانال ۲ هزار و ۳۰۰ دلار نزدیک شد.
اونس طلا در بازار جهانی در حال حاضر ۲ هزار و ۳۲۳ دلار قیمت دارد.
بررسیها نشان میدهد که در ۱۰ روز گذشته اونس طلا با ریزشی نزدیک به ۱۰۰ دلار مواجه شده است. در ابتدای خردادماه قیمت طلا در بازار جهانی ۲ هزار و ۴۲۵ دلار بود که با کاهش ۱۰۲ دلاری به ۲ هزار و ۳۲۳ دلار کاهش یافته است.
بنا به این گزارش، نظرسنجی فدرال رزرو نشان داد که فعالیتهای اقتصادی ایالاتمتحده از اوایل آوریل تا اواسط ماه می به رشد خود ادامه داد، اما شرکتها در بحبوحه تضعیف تقاضای مصرفکننده نسبت به آینده ضعیفتر شدند، در حالی که تورم همچنان با سرعت ملایمی در حال افزایش است. سرمایهگذاران در حال حاضر منتظر قرائت آوریل شاخص قیمت مصرفکننده هستند که در روز جمعه منتشر میشود.
طبق اعلام CME FedWatch Tool، شرط بندی معامله گران نشاندهنده شک و تردید فزایندهای است که فدرال رزرو بیش از یک بار در سال ۲۰۲۴ نرخ بهره را کاهش خواهد داد و در حال حاضر با احتمال ۶۱ درصد کاهش نرخ تا نوامبر قیمت گذاری میشود.
شمش به عنوان محافظ تورم شناخته میشود، اما نرخهای بالاتر هزینه فرصت نگهداری طلای بدون بازده را افزایش میدهد.
در بازار ایران چه خبر است؟
قیمت طلا و سکه در پنجمین روز هفته با کاهش قیمت بازگشایی شد. افتهای بیش از نیممیلیون تومانی در سکههای سنگین این قطعات را در کانال قیمتی پایینتر قرار داد. معاملهگران میگویند رفت و برگشت قیمت طلا در محدوده مشخص، فعالان این بازار را دست به عصا کرده است.
قیمت طلا و سکه روز چهارشنبه نیز با کاهش قیمت در تمام قطعات و وزنها بازگشایی شد.
تجارت نیوزدر خبری نوشت: افت قیمت دلار و کاهش قابل توجه اونس جهانی طلا از کاهش قیمت در بازار طلا حمایت کرد و قطعات سنگین سکه را در کانال پایینتر قرار داد.
به اعتقاد فعالان بازار فلز زرد، افت و خیزهای بازار طلا معاملهگران را دست به عصا کرده و تقاضا در بازار با وجود افزایش قیمت در روزهای گذشته افزایش چندانی نداشته است. معاملهگران بازارهای مالی نشست شورای حکام و اینکه چه نتیجهای برای ایران داشته باشد را در سرنوشت قیمتها در بازارهای مالی موثر میدانند.
تحلیلگران بازارهای مالی محدوده فعلی قیمت و ورود پلکانی به بازار را منطقه مناسبی برای ورود به بازار طلا میدانند. گفتنی است قیمت اونس جهانی طلا در لحظه نگارش این گزارش روی رقم ۲۳۴۶ دلاری ایستاده و کاهش ۱۵ دلاری دارد.
نقره در کریدور ۶۰ هزار تومانی دوام نداشت
قیمت اونس نقره با روی رقم ۳۱ دلار و ۶۷ سنتی در حال معامله است. هر گرم نقره ۹۹۹ در بازار داخلی با رقم ۵۹ هزار و ۶۰۰ تومان معامله شد و نسبت به روز سهشنبه کاهش ۴۰۰ تومانی دارد.
سکه امامی به کانال ۴۰ میلیونی برگشت
قیمت سکه امامی روز چهارشنبه ۹ خرداد روی رقم ۴۰ میلیون و ۴۱۰ تومانی بسته شد و کاهش ۵۷۰ هزار تومانی داشت. قیمت سکه بهار با کاهش ۵۱۰ هزار تومانی روی رقم ۳۷ میلیون و ۵۱۰ هزار تومانی معامله شد.
گفتنی است قیمت نیمسکه ۳۰۰ هزار تومان و ربع سکه ۴۰۰ هزار تومان ارزان شد و روی رقم ۲۳ میلیون و ۲۰۰ هزار تومانی و ۱۵ میلیون و ۱۰۰ هزار تومانی ایستاد. قیمت سکه گرمی بدون تغییر و با رقم ۶ میلیون و ۹۰۰ هزار تومانی روز سهشنبه معامله شد.
حباب ربع سکه کاهشی شد
قیمت طلا روز چهارشنبه در روند کاهشی قرار گرفت. هر مثقال طلای ۱۸ عیار با افت ۱۷۴ هزار تومانی با رقم ۱۴ میلیون و ۵۳۷ هزار تومانی معامله شد. هر گرم طلای ۱۸ عیار با کاهش ۴۱ هزار تومانی روی رقم سه میلیون و ۳۵۴ هزار تومانی ایستاد. قیمت طلای دست دوم نیز با رقم سه میلیون و ۳۱۱ هزار تومانی بسته شد.
حباب سکه روز چهارشنبه ۹ خرداد غیر از ربع سکه در تمام قطعات افزایشی شد. حباب سکه امامی ۳۹ هزار تومان، سکه بهار ۱۱۸ هزار تومان، نیمسکه ۱۱ هزار تومان و سکه گرمی ۷۷ هزار تومان رشد کرد. حباب ربع سکه ۲۴۵ هزار تومان کاهش داشت.