تعطیلی مدارس تهران به دلیل آلودگی هوا؛ ۵۰ درصد کارکنان دولتی تعطیل شدند
معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار تهران اعلام کرد که به دلیل تداوم آلودگی هوا، تمامی مدارس استان تهران بهجز دماوند و فیروزکوه، در روزهای ۱۸ و ۱۹ آذرماه غیرحضوری خواهد بود. ادارات نیز موظف به فعالیت با حضور ۵۰ درصد کارکنان و رعایت اولویت گروههای حساس هستند. معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار تهران از غیر […]
معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار تهران اعلام کرد که به دلیل تداوم آلودگی هوا، تمامی مدارس استان تهران بهجز دماوند و فیروزکوه، در روزهای ۱۸ و ۱۹ آذرماه غیرحضوری خواهد بود. ادارات نیز موظف به فعالیت با حضور ۵۰ درصد کارکنان و رعایت اولویت گروههای حساس هستند.
معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار تهران از غیر حضوری شدن کلاس درس تمام مقاطع تحصیلی استان تهران به جز دماوند و فیروزکوه برای ۱۸ و ۱۹ آذرماه خبر داد و گفت: مصوبات شامل رودهن نیز می شود.
به گزارش نقش جهان به نقل از مهر، میرمحمد غراوی، شامگاه شنبه از برگزاری دومین جلسه کارگروه اضطرار آلودگی هوا در استانداری تهران خبر داد و گفت: ادارات نیز موظف به فعالیت با حضور ۵۰ درصد کارکنان و رعایت اولویت گروههای حساس هستند. .
غراوی گفت: با توجه به تداوم آلودگی هوا و بر اساس مصوبات این کارگروه، فعالیتهای آموزشی همه مقاطع تحصیلی و همچنین مدارس استثنایی (دولتی و غیر دولتی) در دو نوبت صبح و عصر از روز یکشنبه ۱۸ آذر ماه لغایت پایان روز دوشنبه مورخ ۱۹ آذرماه برای همه شهرستانهای استان به استثنای شهرستانهای فیروزکوه و دماوند، غیر حضوری باشد، لازم به ذکر است شهر رودهن به لحاظ نزدیکی به شهرستان پردیس و متأثر بودن از آلودگی هوا مشمول مصوبات ذیل میباشد.
معاون استاندار تهران گفت: بر اساس این مصوبه فعالیت مهد کودکها و کودکستانها نیز از روز یکشنبه ۱۸ آذر ماه لغایت پایان روز دوشنبه مورخ ۱۹ آذرماه تعطیل خواهد بود.
وی در خصوص وضعیت ادارات نیز عنوان کرد: فعالیت کلیه دستگاههای اجرایی و نهادهای عمومی غیر دولتی باستثناء بانکها با حضور ۵۰ درصد کارکنان صورت میپذیرد و اولویت عدم حضور کارکنان در محل کار با گروههای حساس شامل بیماران قلبی، ریوی، بیماران خاص، خانمهای باردار و خانمهای دارای فرزند خردسال میباشد.
غراوی افزود: مجوزهای روزانه طرح ترافیک توسط شهرداری تهران در مدت مذکور صادر نمیشود و طرح زوج و فرد خودروها در محدوده طرح کاهش آلودگی هوا نیز در این مدت اجرا میشود.
معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار تهران بیان کرد: فعالیتهای معادن شن و ماسه ممنوع و فعالیت کارخانه سیمان تهران با ۵۰ درصد ظرفیت صورت پذیرد.
وی عنوان کرد: جلوگیری از روشن ماندن اتوبوسها و مینی بوسها در پایانههای مسافربری، جلوگیری از تردد وسایل حمل و نقل عمومی که آلایندگی قابل رؤیت دارند (مینی بوس، اتوبوس، ون وتاکسی) از محل توقف گاه اتوبوسهای شرکت واحد و پایانههای مسافربری، ممنوعیت تردد شبانه همه خودروهای گازوئیلی سنگین به استثنای میکسرهای حمل بتن در سطح شهرتهران و ممنوعیت تردد کامیونهای عبوری موکدا از رینگ آزادگان و استفاده از آزادراه الغدیر از مصوبات دیگر بود.
غراوی گفت: طی این کارگروه مصوب شد پلیسهای راهور استان تهران، نسبت به جلوگیری از تردد همه موتور سیکلتها، خودروهای دودزا اقدامات لازم را به عمل آورند.
معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار تهران بر ضرورت استفاده از ماسکهای مورد تأیید وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی (N۹۵) توسط آحاد مردم و به ویژه گروههای حساس (کودکان، افراد سالمند، بیماران قلب و تنفسی، زنان باردار و …)، شاغلین پلیس راهور و شهرداریها و… که بیشترین مواجهه با آلودگی هوا و حضور در فضای باز دارند، تاکید کرد و گفت: لازم است که اطلاع رسانی لازم، توصیهها و جلب همکاری و مشارکت عمومی در خصوص پرهیز از اقدامات منجر به آلودگی هوا، رعایت نکات بهداشتی ویژه شرایط اضطرار آلودگی هوا و کاهش استفاده از وسایل نقلیه شخصی و پرهیز از سفرهای غیر ضروری و نظایر آن، صورت پذیرد.
وی بر ضرورت جانمایی پایگاههای سیار فوریتهای پزشکی اعم از اورژانس و هلال احمر در مناطق پرتردد شهر، تاکید کرد و افزود: مصرف نفت کوره و مازوت در همه واحدهای نیروگاهی، صنعتی، تولیدی، معدنی و خدماتی استان ممنوع میباشد و تداوم تأمین سوخت گاز مورد نیاز نیروگاهها و سایر واحدهای متصل به شبکه گاز رسانی که فعالیت آنها در این شرایط ضروری است، صورت پذیرد.
معاون استاندار تهران بر ضرورت جلوگیری از پسماند سوزی و سوزاندن شاخ و برگ درختان در محدوده شهرداریها و بخشداریهای استان و شهرداریهای مناطق ۲۲ گانه تهران، و حریم شهرها و خارج از حریم شهرها، تاکید کرد و گفت: طبق مصوبات لازم است که اطلاع رسانی لازم در این خصوص از طریق فرمانداریها و شهرداریها در حوزه استحفاظی شهرستانها صورت پذیرد.
وی تشدید نظارت بر فعالیت واحدهای آلاینده و همچنین سوخت مصرفی نیروگاهها و واحدهای تولیدی و صنعتی را نیز از مصوبات کارگروه اعلام کرد و افزود: کلیه دستگاهها مکلف هستند گزارش اقدامات را به صورت مکتوب به همراه مستندات پس از پایان شرایط اضطرار به استانداری ودبیرخانه اعلام نمایند.
غراوی افزود: فرمانداران استان بر نحوه اجرای مصوبات در شهرستان مربوطه نظارت و گزارش اقدامات را به استانداری و دبیرخانه اعلام نمایند.