با اجرای قانون جدید چک، پردازش چکهای قدیمی چگونه انجام میشود؟ در حال حاضر از ۵ فرودین ۱۴۰۰ ثبت اطلاعات چکهای جدید که از دسته چکهای صیادی صادر میشوند در سامانه صیاد بانک مرکزی الزامی شده است. در این میان سوالی که وجود دارد این است که با الزامی شدن ثبت اطلاعات چکهای جدید در […]
با اجرای قانون جدید چک، پردازش چکهای قدیمی چگونه انجام میشود؟
در حال حاضر از ۵ فرودین ۱۴۰۰ ثبت اطلاعات چکهای جدید که از دسته چکهای صیادی صادر میشوند در سامانه صیاد بانک مرکزی الزامی شده است.
در این میان سوالی که وجود دارد این است که با الزامی شدن ثبت اطلاعات چکهای جدید در سامانه صیاد، وضعیت چکهای قدیمی که در دست مردم است چه میشود؟
سخنگوی اجرای قانون جدید چک در این خصوص تصریح کرد: چکهای قدیمی طبق روال قبلی نیاز به ثبت در سامانه صیاد ندارند و قابل استفاده هستند و از طرف بانک مرکزی مهلت زمانی برای جمعآوری دسته چکهای قدیمی داده میشود.بر این اساس چکهای قدیمی یا همان چکهای زرد رنگ در دست مردم تا زمانی که از سوی بانک مرکزی اعلام شود، دارای اعتبار بوده و به شیوه قبلی در بانکها پردازش میشوند .
دسته چکهای صیادی به دسته چکهای بنفشی گفته میشود که از ابتدا سال جدید در اختیار متقاضیان قرار میگیرد و بر روی آن عبارت «کارسازی این چک منوط به ثبت صدور، دریافت و انتقال آن در سامانه صیاد است » درج شده است تا به این شیوه باچکها و دسته چکهای قدیمی اشتباه گرفته نشود.